Eshop ProLožnici.cz nabízí výběr ložního prádla, bytových textilních doplňků, ale myslí také na děti. Najdete proto u nás sortiment dětského zboží, a to vybavení do dětských postýlek, ale také například dětské ručníky nebo boxy na hračky. V našem eshopu vybavíte ložním prádlem celou svoji rodinu a nezatížíte ani příliš svůj rodinný rozpočet. Naším cílem je nabízet kvalitní zboží za nízkou cenou, dostupnou pro každou rodinu.

Soupravy polštáře s přikrývkou do dětských postýlek

Eshop ProLožnici.cz nabízí výběr souprav do dětských postýlek, které obsahují polštář s přikrývkou. Soupravy můžete mít v provedení s motivem nebo v čistě bílé barvě. Motivy na soupravách znázorňují různé milé obrázky, například zvířátka apod. Na soupravy s motivem již není potřeba povlečení, je možné je jednoduše prát, ale samozřejmě můžete na ně pořídit také dětské povlečení opět s pěkným dětským motivem.

Potah soupravy je ze 100% bavlny, výplň tvoří značkové vlákno, a to 100% polyester. Dětská ložní souprava je tak příjemná na dotyk a nedráždí dětskou pokožku.

Dětské soupravy mají menší velikosti, tedy polštář má rozměr 65 x 45 cm, přikrývka je o rozměru 135 x 90 cm.

Dětské povlečení

Pro dětské polštáře a peřiny nabízíme rovněž dětské povlečení. Pro menší děti máme povlečení v menších rozměrech, tedy pro polštář máme povlak o rozměru 65 x 45 cm, pro přikrývku o rozměru 135 x 90 cm. Ovšem v naší nabídce najdete povlečení s dětskými motivy i pro větší děti v klasických velikostech, tedy o rozměrech pro polštář 70 x 90 cm, pro peřinu 140 x 200 cm.

Povlečení do dětských postýlek má roztomilé, něžné motivy, větší povlečení se zalíbí dětem díky známým pohádkovým postavičkám jako je například Medvídek Pú, Minnie od Mickey Mouse a řada dalších.

Dětská povlečení jsou ze 100% bavlny, tedy materiálu příjemného na dotek a pro zdravý spánek.

Dětská prostěradla

Dětská prostěradla jsou určena do dětských postýlek, tedy mají menší rozměry, a to 120 x 60 cm. Prostěradla nabízíme v jednobarevném provedení, barvy jsou veselé, je možné je pěkně sladit s dětským povlečením. Materiál dětských prostěradel je příjemně měkké froté, které tvoří z 80% bavlna a z 20% polyester.

Dětské dekorační polštářky

Každý dětský pokojíček by měl zdobit dětský dekorační polštářek, který je pro děti tak příjemný na válení nebo i pro polštářkové válčení. V našem eshopu ProLožnici.cz najdete velký výběr polštářků s nejrůznějšími dětskými motivy, převážně pohádkových postaviček jako jsou například Krteček, Šmoulové, Mickey Mouse, Ferda mravenec, Prasátko Pepa, Simpsonovi a řada dalších.

Dětské ručníky a osušky

V našem eshopu ProLožnici.cz najdete také ručníky a osušky pro děti, také osušky s kapucí. Máme je v barevném provedení pro holčičky i chlapečky, na výběr jsou různé dětské motivy. Materiál dětských ručníků a osušek je příjemně měkké froté ze 100% bavlny.

Dětské závěsné kapsáře

Děti by měly mít svoje hračky pěkně uklizené a roztříděné, pomůže jim v tom závěsný kapsář. Pomůže dětem také rozvíjet fantazii a manuální zručnost. Dětské kapsáře nabízíme v různých pohádkových motivech.

Boxy na hračky

Pro jednoduchý a rychlý úklid hraček poslouží rozkládací box na hračky. V nabídce máme také závěsné koše na hračky. Boxy jsou v barevném provedení pro kluky a holky a představují například pohádkovou postavičku nebo zvířátko.

Rodinný eshop s kvalitou a příznivou cenou

Nakupovat v našem eshopu ProLožnici.cz je radost, myslíme na celou rodinu a myslíme i na rodinný rozpočet. Chceme vám nabízet především kvalitní zboží, ale za dostupnou cenu, která nezatíží rodinné finance.

Rádi vám také se výběrem poradíme, jsme pro vás na telefonu nebo emailu. Dbáme na spokojenost zákazníků, v případě, že zboží nesplňuje vaše představy, můžete nám jej vrátit a dostanete zpět svoje peníze. Tomu se ovšem snažíme předcházet kvalitou zboží a vstřícným poradenstvím.

Snažíme se rovněž o rychlé doručení vašeho nákupu k vám domů, navíc při objednávce nad 2000 Kč máte u nás dopravu zdarma. A to není vše, ke každé objednávce ještě obdržíte malý dárek. Udělejte radost svým dětem z našeho eshopu ProLožnici.cz.