Domácnost si často vybavujeme také různými praktickými doplňky, v eshopu ProLožnici.cz najdete převážně textilní doplňky, které mají jak dekorativní, tak především praktické využití. V nabídce jsou kromě ložního prádla a vybavení pro ložnici také bytové textilní doplňky do kuchyně, do koupelny a pro nejrůznější další účely.

Doplňky do kuchyně

Kuchyňský stůl můžete chránit a dekorovat zároveň ubrusem, v eshopu ProLožnici.cz si vyberete z různých motivů, které vkusně doplní vaši kuchyň. Ubrusy jsou ze 100% polyesteru a s nemačkavou povrchovou úpravou pro snadnou údržbu.

Každá hospodyňka i hospodář potřebuje v kuchyni utěrky. V našem eshopu pro vás máme klasické bavlněné utěrky na utírání nádobí, ale i švédské utěrky z mikrovlákna. Ty jsou vhodné na víceúčelové použití v kuchyni, můžete s nimi mýt dřez, obklady, slouží tedy spíše pro čištění, mají výbornou savost, odstraní i mastnotu, oceníte jejich dlouhou životnost, lze je prát v pračce.

Při vaření se vám zase budou hodit kuchyňské zástěry a chňapky. V nabídce máme bavlněné zástěry s různými vzory. Ruce vám ochrání chňapky, jsou vyrobeny z odolné bavlny a obsahují magnet. Opět můžete vybírat z různých motivů. V prodeji jsou po 2 kusech. Máme pro vás ale i ucelenou sadu, která obsahuje utěrku, chňapku a podstavec na hrnec ve stejném motivu.

Pro pohodlné sezení můžete svoje kuchyňské židle vybavit měkkými sedáky. Materiál je ze 100% bavlny s polyesterovou výplní, na výběr máte jednobarevné sedáky v různých barvách nebo sedáky s jednoduchým motivem.

Doplňky do koupelny

Každá koupelna potřebuje ručníky a osušky pro naši potřebu osušení. Eshop ProLožnici.cz má pro vás froté ručníky v různém barevném provedení s jednoduchým vzorkem. Můžete si i zakoupit balení po 12 kusech a ušetříte 20%. Také osušky jsou v materiálu froté ze 100% bavlny, tedy nedráždí pokožku a jsou příjemné na dotek. V nabídce jsou i osušky ze silného froté, užijete si tak více komfortu a kvality. Vybírat si můžete z různých barev ve vkusném provedení.

Pokud rádi používáte klasické žínky při koupeli, máme pro vás sadu 12 kusů froté žínek v několika barvách.

Před vanu či sprchu přijde vhod také předložka, v našem eshopu nabízíme několik druhů protiskluzových koupelnových předložek. Bezpečně tak vystoupíte z koupele beze strachu z uklouznutí. Vybírat můžete z předložek v různých motivech a barvách.

Pro domácí mazlíčky

Spousta domácností má svého dalšího člena, zvířecího mazlíčka. Také pro ně najdete v eshopu ProLožnici.cz vybavení, a to psí pelíšky. Samozřejmě se může zalíbit i vaší kočičce, pokud nemáte pejska. Pelíšky jsou vyrobeny z kvalitní potahové látky, jsou příjemně měkké a pohodlné. Na výběr máme několik barevných provedení.

Kvalita za dobrou cenu

Všechny bytové doplňky nabízené v eshopu ProLožnici.cz jsou v co nejvyšší kvalitě a za co nejdostupnější cenu. Můžete si tak bez obav pořídit kvalitní textilní doplněk do domácnosti a nenarušit příliš svůj rozpočet. V zájmu našeho eshopu je spokojený zákazník, pokud by došlo k vaší nespokojenosti, bez řečí vám vrátíme peníze. Také dbáme na rychlé doručení zakoupeného zboží k vám domů, můžete si vybrat způsob dopravy i platby, který vám vyhovuje. Ke každé objednávce přibalíme navíc malý dárek jako pozornost. Vyberte si vkusný a praktický doplněk do vaší domácnosti na eshopu ProLožnici.cz.