Pro náš pohodlný a kvalitní spánek si jistě vybíráme nejprve vhodnou postel, pak matraci a nakonec také ložní prádlo. Ať už se jedná o polštář a přikrývku, prostěradlo nebo povlečení. Postel s matrací pořizujeme na delší dobu, zato peřiny a povlečení obnovujeme přeci jen častěji. V eshopu ProLožnici.cz se snažíme nabídnout takové soupravy polštářů s přikrývkami, které maximálně vyhovují jak kvalitou, tak dostupnou cenou. Podívejme se na pár tipů k výběru ložních souprav a jaké kategorie nabízí náš eshop ProLožnici.cz.

Soupravy s motivem

Soupravy s motivem, na které již není potřeba povlečení. Jsou standardně pratelné na 40°C, jejich údržba je tak velmi snadná. Ložní souprava s motivem najde svoje uplatnění jak ve vaší domácí ložnici, tak například také na chatě či chalupě. A pokud cestujete někam, kde chcete mít svoje ložní prádlo, je tato souprava jednoduchým řešením. Potah polštáře i přikrývky je ze 100% bavlny, výplně jsou ze 100% polyesteru, rozměry jsou klasické, tedy polštář má velikost 70 x 90 cm, přikrývka je o velikosti 140 x 200 cm.

Soupravy s mikrovláknem

Soupravy polštáře s přikrývkou, jejichž výplň je z mikrovlákna, jistě potěší především alergiky. Příjemný materiál a pohodlný spánek si však užijí všichni zákazníci, proto je tato souprava s mikrovláknem oblíbenou a vyhledávanou. Potah polštáře a přikrývky je ze 100% bavlny, výplň tvoří mikrovlákno ze 100% polyesteru. Údržba této ložní soupravy je rovněž jednoduchá, souprava je pratelná na 40°C, rozměry jsou opět klasické, tedy polštář ve velikosti 70 x 90 cm a přikrývka 140 x 200 cm.

Soupravy termo

Pro chladnější období nebo spáče, kteří mají radši teplejší peřinu, přijde vhod souprava termo. Tato ložní souprava má výplň z dutého vlákna, které tak umožňuje větší výhřevnost přikrývky. Je rovněž vhodná také pro alergiky. Potah polštáře i přikrývky je z na dotek příjemné 100% bavlny a výplň tedy tvoří duté vlákno ze 100% polyesteru. Termo souprava je také v klasických rozměrech, pořídíte tak na ni snadno pěkné povlečení, stejně jako na ostatní ložní soupravy.

Soupravy deluxe

Pokud se chcete hodně rozmazlovat a dopřát si ten nejpříjemnější a nejpohodlnější polštář s přikrývkou, pak si neváhejte pořídit soupravu deluxe. I zde se přesvědčíte o kvalitě za dostupnou cenu, takže můžete v klidu spát, aniž by vás tížily finanční výdaje.

Prodloužené soupravy

Jste-li vyššího vzrůstu, jistě velmi oceníte přikrývku v prodloužené délce. Tedy namísto klasického rozměru máme pro vás přikrývky ve velikostech 140 x 220 cm. Soupravy s prodlouženou délkou přikrývky najdete ve všech našich kategoriích, a to v soupravách s motivem, v soupravách s mikrovláknem, v termo soupravách a v provedení deluxe.

Na co se můžete spolehnout

Eshop ProLožnici.cz vám garantuje plnou spokojenost, pokud by došlo k tomu, že vám zakoupený produkt z jakéhokoliv důvodu nevyhovuje, můžete jej bez problémů vrátit. Další předností je rychlé dodání. Pro doručení zboží si můžete vybrat způsob, jaký vám vyhovuje, eshop ProLožnici.cz klade důraz na rychlé doručení po celé České republice a navíc při objednávce nad 2000 Kč máte dopravu zdarma. Tím největším plusem eshopu ProLožnici.cz je pak kvalita a nízká cena, tedy pečlivý výběr zboží a dodavatelů v co nejlepší kvalitě a při možném zachování dostupné ceny pro každého zákazníka.